Ambachtse Notaris volop in beweging

Ambachtse Notaris is het jaar sportief begonnen. Onlangs zijn er bedrijfsfietsen met logo aangeschaft om het personeel in beweging te zetten, vertelt enthousiaste notaris, Rolf van der Horst. Beweging zorgt ervoor dat mensen fitter en gelukkiger zijn. Als medewerkers fit en gezond zijn, zullen onze klanten dat ook merken.

Het idee om te investeren in een aantal eigen fietsen ontstond nadat een werkneemster had gevraagd naar de mogelijkheden of zij een nieuwe elektrische fiets mocht kopen op kosten van het kantoor. Veel medewerkers hebben gebruik gemaakt van het aanbod en zullen vanaf nu regelmatig op de fiets naar kantoor komen.  Met deze investering  zijn wij blij te kunnen bijdragen aan een betere gezondheid en mobiliteit in en om onze gemeente.

In 2020 is de Ambachtse Notaris begonnen met het vernieuwen van de werkplekken van de medewerkers. Het kantoor is de laatste jaren flink gegroeid. Met die gedachte is er besloten om een stap te maken en modernere werkplekken te creëren. Dit is onder andere gedaan door het aanschaffen van zit-sta bureaus, immers is de hele dag zitten niet gezond.

Daarnaast maken veel van onze medewerkers een wandeling in de lunchpauze (uiteraard wel volgens de huidige corona maatregelen). Dit zorgt ervoor dat zij even weg zijn van hun werkplek en kunnen ontspannen. Notaris Van der Horst vindt het belangrijk om zijn medewerkers te stimuleren in een gezonde levensstijl.